P.Daniel, ďakujem a tak isto prajem pokoj a dobro.👍😉
Autor: Anton Ďurana
Určite. To dobré jadro človeka oceňujem. Nič v zlom pán Ďurana. Nech sa darí a veľa zdravia.
Vážený pane ,ja som ani netušil,že to tak bude,a o.Tibor pochádzajúci z južného Slovenska a krútil zrejme kamión nemohol chodiť hore dole však?GPS.Chcel ma prekvapiť,ale nič sa nedeje,ja by som ocenil dobré jadro človeka, ktorý by ocenil tento úmysel,no ako vidím škrupulanti tiež existujú,to však nezatienuje opakujem dobrý úmysel,a to sa vždy cenu,teda aspoň u mňa,s úctou Anton.
Len neviem pán Ďurana prečo ste si poň nedošli tých päť kilometrov. Po tom všetkom čo ten holub absolvoval. Nič v zlom,ale ja by som si tam po neho išiel.
Vyššie uvedený holub je, žiaľ možno bol môj.Bol nasadený na pretek OZ Terchová s vypustacim miestom Brno.Domov sa však nevrátil.Mal šťastie,doletel do Maďarska, tamojší chovateľ ho priniesol svojmu priateľovi z Veľkého Medera p..Lády Tibor,aby zistil majiteľa na Slovensku.On ho zverejnil na formáte "Zaletene holuby"a následne zistil moju totožnosť a nielen to a to si zaslúži odomna nielen ohromný obdiv,ale aj Veľké ďakujem.P.Tibor totiž cestoval služobne na východ Slovenska a zobral zo sebou aj môjho holubica pre mňa krásneho Prange Plávaka .A cestou na späť odbočil do Žiliny a holubica vypustil pri Hyze Žilina v nádeji ,že mu pomôže vrátiť sa domov, že mne spraví radosť a Tibor sa s radosťou dozvie, že vykonal šľachetny skutok.Na druhý deň mi volal či je Plavák doma, žiaľ nedošiel,aj keď to mal z miesta vypustenia vzdušnou vzdialenosťou cca.5 .km.Neprisiel ,ale dúfam ,že ešte príde, veď zázraky sa dejú aj v našom holubarstve, že?.Na záver obdivujem šľachetnost a v neposlednom rade lásku k holubom u tohto chovateľa.P.Tibor ďakujem,aj keď holubok nie je ešte doma,Vy a Váš priateľ z Maďarska si zaslúžite moje uznanie a veľké ďakujem.Prepacte ,že som si nepýtal od Vás zvolenie na uvedenie Vášho mena,ale,chcem aby aj ostatní vedeli,že dobrý človek ešte žije...S úctou Anton.